måndag 14 maj 2012

Vi får väl se hur det här går

Jag vill hur som helst dokumentera mina trädgårdsprojekt och jag hoppas att det finns andra nördar därute som tycker att det är skitspännande att se framväxten av en våtbädd, ett växthus eller varför inte den långsamma tillväxten av en Funkia på våren.

2 kommentarer:

  1. Kul Jennie! Jag kommer följa din blogg med spänning! Mitt största projekt just nu är våran vildroshäck som efter 3 års sjukdom med rost är helt nedklippt, ser jättetråkigt ut och insynen är 100%. Just nu är det svårt att förstå att den nånsin kommer upp igen, men folk jag pratat med säger att det INTE går att döda vildrosor. Alternativet hade varit att gräva upp hela skiten och sätta nåt nytt, men ger den här genvägen en chans :) Kramen till dig!

    SvaraRadera
  2. Grannen försökte ta bort en vildros förra året. ! månad senare var den en meter hög igen. Jag har en som växer i en klippskreva. En trädgårdsexpert skulle säkert fnysa, men jag har inte riktigt hjärta att ta bort den.

    Sedan har vi en i rabatten på framsidan och den växer så det knakar. Jag har nästan funderat på att försöka ta bort den, men då det är rätt så glest så tycker jag att den åtminstone är bättre än maskrosor.

    Läste något om rost på stockrosor och de sa att man skulle lägga aska runt rötterna. Du kan ju prova.

    SvaraRadera